New World beta-test 20 juli

Nieuws

De closed beta-test voor van Amazon Games staat gepland voor 20 juli tot 2 augustus. Deelname is gegarandeerd voor spelers die het spel al hebben gekocht maar voor wie liever de kat uit de boom kijkt, is er de mogelijkheid om je aan te melden via de website.

Vooruitlopend op de beta-test heeft Amazon alvast een videotutorial gemaakt over Lazarus Instrumentality-expeditie, een dungeon in de regio Reekwater. Opmerkelijk is dat het klassenloze systeem wel om de traditionele tank, healer en dps samenstelling vraagt voor het doen van dit soort PvE-content.

zal naar verwachting op 31 augustus 2021 door Amazon Game Studios worden uitgebracht, na een paar keer vertraging opgelopen te hebben sinds 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Over Silverfauve 122 Artikelen
Silverfauve is de oprichter van Rebellicious, internationale gaming community for 30plussers. Ze begon met gamen in de jaren '90 toen Ultima Online uit kwam en is sindsdien een grote fan van het genre MMORPG. Ze schrijft hoofdzakelijk in het Nederlands en vertaalt haar teksten vervolgens naar het Engels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*