Lunarcon: in game FFXIV conferentie

Nieuws

Lunarcon

Lunarcon is een in-game conventie op het Noord-Amerikaanse datacenter Crystal en de wereld Brynhildr. Het vindt plaats van vrijdag 30 juli tot en met zondag 1 augustus. Er zullen veel evenementen en gasten zijn, waaronder de beroemde FFXIV-streamer MrHappy. Hij maakt ook deel uit van de Twitch-samenwerkingscampagne. Als je je favoriete contentmaker ondersteunt, krijg je Deluxe Heavenscrackers en de Fat Black Chocobo-mount.

Er zullen live optredens zijn van de Moogle Troupe, Technical Step en Stellazzio Virtual Theatre om van te genieten en verschillende wedstrijden om aan deel te nemen. Je vindt ze hier. Het schema is nog niet beschikbaar maar wordt binnenkort verwacht en zal op de website van de Lunarcon worden gepubliceerd.

Om Lunarcon bij te wonen, kun je lid worden van de Lunarcon discord. Als je wilt deelnemen, moet je een personage maken op het Crystal datacenter en alle woongebieden ontgrendelen.

Print Friendly, PDF & Email
No tags for this post.

Related posts

Over Silverfauve 122 Artikelen
Silverfauve is de oprichter van Rebellicious, internationale gaming community for 30plussers. Ze begon met gamen in de jaren '90 toen Ultima Online uit kwam en is sindsdien een grote fan van het genre MMORPG. Ze schrijft hoofdzakelijk in het Nederlands en vertaalt haar teksten vervolgens naar het Engels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*