ESO kondigt updates aan

Nieuws

Elder Scrolls Online
Elder Scrolls Online

Blackwood, de nieuwe expansion en hoofdstuk 5 van The Elder Scrolls Online is amper een week oud maar op E3 2021 kondigt het ontwikkelingsteam van ZeniMax Online Studios al nieuwe patches voor de herfst aan. De nieuwe dungeon is Walking Flame en de begeleidende verhaallijn brengt de spelers naar Mehrunes Dagon’s rijk van Oblivion in Deadlands. Hiermee wordt in het najaar het Gates of Oblivion-avontuur afgesloten.

Voor degenen die wachten om The Elder Scrolls Online op de nieuwste generatie consoles te spelen is er ook goed nieuws: de Console Enhanced-edities komen uit op 15 juni. De verbeterde consoleversies zorgen voor snellere laadtijden, activa met een hogere resolutie, hoge framerate-modi en meer.

Print Friendly, PDF & Email
No tags for this post.

Related posts

Over Silverfauve 122 Artikelen
Silverfauve is de oprichter van Rebellicious, internationale gaming community for 30plussers. Ze begon met gamen in de jaren '90 toen Ultima Online uit kwam en is sindsdien een grote fan van het genre MMORPG. Ze schrijft hoofdzakelijk in het Nederlands en vertaalt haar teksten vervolgens naar het Engels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*