3 maanden gratis Discord Nitro

Nieuws

Het is uitverkoop bij Epic Games. En iedereen die een account heeft of aanmaakt, kan drie maanden gratis Discord Nitro claimen tot 24 juni. Nitro komt met twee gratis server boosts waarvoor wij van Rebellicious natuurlijk een hele goede bestemming weten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst maak je een account aan bij Epic Games of logt in met je bestaande account. Vervolgens voeg je de Nitro aanbieding in je mandje en rekent af. Epic Games stuurt je nu een e-mail met een code en een link. Volg de instructies.

Let op dat deze aanbieding alleen geldt voor mensen die nog nooit een Nitro account hebben gehad bij Discord, dus misschien wil je een tweede account aanmaken om van de aanbieding te profiteren. Je moet bij Discord wel een betaalmethode invoeren maar je kunt die annuleren voor de drie maanden voorbij zijn. Vergeet niet om dat in je agenda te zetten.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Over Silverfauve 122 Artikelen
Silverfauve is de oprichter van Rebellicious, internationale gaming community for 30plussers. Ze begon met gamen in de jaren '90 toen Ultima Online uit kwam en is sindsdien een grote fan van het genre MMORPG. Ze schrijft hoofdzakelijk in het Nederlands en vertaalt haar teksten vervolgens naar het Engels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*