Boek 9 van Outlander saga aangekondigd

Nieuws

Het duurde liefst zeven jaar maar Diana Galbadon heeft eindelijk bekend gemaakt dat haar nieuwe boek, deel 9 van de Outlander saga op 23 november in Amerika en Engeland gepubliceerd wordt. Go tell the bees that I am gone heeft nog geen officiële Nederlandse titel noch is bekend wanneer er een Nederlandse vertaling verschijnt. De Engelstalige versie is te bestellen als pre-order via verschillende leveranciers.

Jamie Fraser en Claire Randall werden uit elkaar gerukt door de Jacobite Rising van 1745, en het kostte hen twintig jaar om elkaar weer te vinden. Nu dreigt de Amerikaanse Revolutie hetzelfde te doen. Het is 1779 en Claire en Jamie worden eindelijk herenigd met hun dochter Brianna, haar man Roger en hun kinderen op Fraser’s Ridge. Het gezin bij elkaar hebben is een droom die de Frasers voor onmogelijk hadden gehouden. Maar zelfs in het achterland van North Carolina worden de gevolgen van oorlog gevoeld. De spanningen in de koloniën zijn groot. Jamie weet dat de loyaliteit onder zijn eigen huurders verdeeld is en dat de oorlog voor de deur staat. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het gevecht begint. Iets verderop moet de jonge William Ransom nog steeds in het reine komen met de ontdekking van de identiteit van zijn echte vader – en dus die van hemzelf.

Print Friendly, PDF & Email
No tags for this post.

Related posts

Over Silverfauve 122 Artikelen
Silverfauve is de oprichter van Rebellicious, internationale gaming community for 30plussers. Ze begon met gamen in de jaren '90 toen Ultima Online uit kwam en is sindsdien een grote fan van het genre MMORPG. Ze schrijft hoofdzakelijk in het Nederlands en vertaalt haar teksten vervolgens naar het Engels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*