Stuart schrijft Assassin’s Creed

Nieuws

Assassin's Creed

Jeb Stuart gaat de Netflix’ serie Assassin’s Creed schrijven. Het project is sinds 2020 in ontwikkeling bij als onderdeel van een contentdeal met Ubisoft om live-action-, animatie- en anime-series te ontwikkelen op basis van de internationale bestverkopende videogamefranchise.

Sinds de eerste lancering in 2007 heeft de Assassin’s Creed-franchise wereldwijd meer dan 155 miljoen games verkocht en is daarmee een van de bestverkochte series in de geschiedenis van videogames. In 2017 maakte Ubisoft zijn plannen bekend voor een Assassin’s Creed tv-serie.

Stuart creëerde onlangs Vikings: Valhalla voor Netflix, dat het vervolg is op de populaire History’s Vikings-serie. Hij schreef ook de serie The Liberator en voor films als Die Hard, Another 48 Hours en The Fugitive.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Over Silverfauve 122 Artikelen
Silverfauve is de oprichter van Rebellicious, internationale gaming community for 30plussers. Ze begon met gamen in de jaren '90 toen Ultima Online uit kwam en is sindsdien een grote fan van het genre MMORPG. Ze schrijft hoofdzakelijk in het Nederlands en vertaalt haar teksten vervolgens naar het Engels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*