Sneak preview Resident Evil

Nieuws

De Japanse horrorserie Resident Evil: Infinite Darkness verschijnt pas in juli maar Netflix deelde de spannende openingscène van deze nieuwe animatieserie alvast op YouTube.

De serie is gebaseerd op de bekende Resident Evil-games en draait om twee personages, Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Het verhaal speelt zich af in de Verenigde Staten van 2006.

Kennedy is een federale agent en Redfield is een medewerker van TerraSave. Wanneer iemand toegang probeert te krijgen tot geheime documenten uit het Witte Huis wordt Kennedy gevraagd om dit te onderzoeken. Tijdens het onderzoek valt plotseling de elektriciteit uit en worden hij en zijn team belaagd door zombies. Ondertussen houdt Redfield zich bezig met een mysterieuze tekening van een mogelijk slachtoffer van een virusinfectie. Die infectie zou wel eens ernstig kunnen zijn, en dus begint ze haar eigen onderzoek.

Print Friendly, PDF & Email
No tags for this post.

Related posts

Over Silverfauve 122 Artikelen
Silverfauve is de oprichter van Rebellicious, internationale gaming community for 30plussers. Ze begon met gamen in de jaren '90 toen Ultima Online uit kwam en is sindsdien een grote fan van het genre MMORPG. Ze schrijft hoofdzakelijk in het Nederlands en vertaalt haar teksten vervolgens naar het Engels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*