Manifest stopt na S3

Nieuws

airplane drama series Manifest

De vliegtuigdramaserie Manifest wordt na drie seizoenen niet verlengd door NBC. De beslissing viel maandag, luttele uren voordat de opties van de acteurs zouden eindigen. Opmerkelijk want de serie die in september 2018 in première ging, is populair op en stond daar de afgelopen week op nummer in Amerika.

Manifest gaat over Montego Air vlucht 828, dat veilig landde na een turbulente routinevlucht. De bemanning en passagiers waren opgelucht maar in die paar uur was de wereld vijf jaar ouder geworden. Hun vrienden, families en collega’s hebben de hoop opgegeven en zijn verder met hun leven gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteit duidelijk wordt, ontvouwt zich een dieper mysterie, en sommige van de teruggekeerde passagiers realiseren zich al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets groters dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

De hoop van de fans is nu dat of een ander platform de serie oppikt en verder ontwikkelt.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Over Silverfauve 122 Artikelen
Silverfauve is de oprichter van Rebellicious, internationale gaming community for 30plussers. Ze begon met gamen in de jaren '90 toen Ultima Online uit kwam en is sindsdien een grote fan van het genre MMORPG. Ze schrijft hoofdzakelijk in het Nederlands en vertaalt haar teksten vervolgens naar het Engels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*